DEVOJKA JE ZABORAVILA NJEGOV POKLON, PA JE POČEO BESOMUČNO DA JE TUČE: NIJE NI SLUTIO DA SVE SNIMA SKRIVENA KAMERA (VIDEO)

765

Incident je snimljen nakon što se par vratio iz provoda sa prijateljima u lokalnom restoranu.

Jezivi video iživljavanja jednog brazilskog pilota (24) nad svojom devojkom šokirao je svet. Snimak ovog brutalnog nasilja u porodici zabeležen je zahvaljujući skrivenom mobilnom telefonu žrtve.

Momak se nad devojkom doslovno iživljavao udarcima i šamarima, a incident je zabeležen u njenoj kući u Brazilu. Nasilnik je Viktor Žinkeira (24), a žrtva dve godine starija Lusijana Sinzimbra.

Ovaj incident je snimljen nakon što se par vratio iz provoda sa prijateljima u lokalnom restoranu 15. decembra.

Lusijana, inače advokat, rekla je za jednu televiziju da je problem nastao pošto je u baru gde su izašli ostavila poklon, što je njenog dečka razljutilo.

– Ne možete da verujete da će osoba sa kojom ste proveli tri godine da vas povredi ili čak pokuša da ubije – kazala je ona.

Ona je objasnila da se uplašila kako će svađa moći da eskalira i sakrila je mobilni telefon sa uključenom kamerom. Na snimku se vidi kako nasilnik sedi prekoputa uplakane devojke i iznenada počinje da je udara.

– Prekini da me tučeš… Ponovo me tučeš – govorila je.

– Udaraću te još više – govorio je i dodao: “Lagala si me sve vreme”:

Nekoliko trenutaka kasnije momak je skočio na krevet i uhvatio devojku za vrat i bacio je na krevet.

Devojka je kasnije otišla u policijsku stanicu i podnela tužbu. Momak nije uhapšen, ali će biti primenjene “mere predostrožnosti”, uključujući i udaljenje od žrtve.

Žinkeira se tereti za telesno povređivanje i nasilje u porodici i preti mu četiri godine i šest meseci zatvora, ako se proglasi krivim.

IZVOR:Telegraf.rs

loading...