HELANKE SU JOJ ZAŠTITNI ZNAK: BILA JE RAVNA KAO DASKA, A ONDA JE POČELA TRENIRATI (FOTO)

356

Jedan od 10 najpraćenijih Instagram profila u svijetu jeste profil djevojke iz Njujorka po imenu Džen Selter (21), i to, ni manje ni više, zbog njene pozadine.

U stvari i ne kačim puno fotografija na kojima se vidi moje lice… njih u suštini i ne zanima kako ja izgledam, kaže dvadesetjednogodišnja Džen.

Sa preko 2,2 miliona pratilaca, među kojima se nalazi pop zvijezda Rijana, Dženin profil je poznat kao najpopularnija guza Instagrama.

Pažnju fanova, kojih je iz dana u dan sve više, krade njena, po mišljenju mnogih, savršeno izvajana guza.

Džen je prvo postavljala svoje fotografije iz teretane, a sa svakom novom na kojoj je u uskim helankama u kojima dolazi do izražaja njena pozadina, broj fanova je rastao.

“U stvari i ne kačim puno fotografija na kojima se vidi moje lice… njih u suštini i ne zanima kako ja izgledam”, kaže Džen.

Ona priznaje da njene slike mogu da budu malo više “upečatljive”, ali njen fitnes režim je urodio plodom – ne samo da je postala inspiracija milionima, već je potpisala i svoj prvi ekskluzivni ugovor sa poznatim proizvođačem fitnes opreme.

Svakodnevni treninzi i zdrava ishrana doveli su do savršenih rezultata jer ova mlada fitnes zvijezda važi za jednu od najzgodnijih dama na svijetu.

loading...