Istresla je PIKSLU KROZ PROZOR automobila, a onda joj je ovaj lik pokazao šta znači KULTURA!

574

Dokle može da ide ljudska nekultura i nepoštovanje bontona slikovito je objasnio vidno izrevoltiran Beograđanin D. N. i to ni manje ni više nego – svojim statusom na Fejsbuku.

Sve je počelo tako što je jedna devojka u koloni automobila istresla pepeljaru kroz prozor, a onda je on uradio nešto što bi verovatno malo ko danas. Prenosimo vam u celosti status ovog Beograđanina:

“Dragi dnevniče, opet te pišem:

Jutros oko petnaest minuta do 8, vozim decu, relacija: obdanište-škola, a u ulici Vojvode Šupljikca tamo dole bliže Bulevaru, stoji desetak automobila na semaforu. Ispred mene pežo-neki crveni. Ruka iz pežoa kroz prozor trese pepeljaru na ulicu. Povučem ručnu, deca ćute. U sekundi shvatim da je glupo da skupljam pikavce po ulici i uzmem svoju pepeljaru iz kola i krenem ka pežou.

Još uvek srećom crveno na semaforu. U kolima ženska. Jbg, stoka je stoka ma kog pola bila. Kucnem joj na prozor, ona spusti, ja joj sručim onu moju prepunu pepeljaru u krilo i kažem: “Ispalo vam je nešto na ulicu!” Zeleno se upali, ode žena levo u bulevar, pa desno kod Studentskog doma, ja nastavio pravo ka Tašu…

Dok sam se vraćao u auto, rekao sam: “Izvinite, deco.”Gledaju me sa osmehom. Znaju oni da je njihov otac nešto pametno uradio”.

(Mediji)

Lajkujte, podelite ili pošaljite tekst Vašim prijateljima!

loading...