POLITIKA PRIVATNOSTI

Из земље и света– Поштује Вашу приватност, те ова политика приватности представља документ који описује врсту података који се прикупљају на Из земље и света и начин на који се користе.

Ми не сакупљамо Ваше личне податке када посетите наш сајт, осим уколико сами не одлучите да нам пружите те информације и они се могу објавити само уз Ваш пристанак.

Приликом преноса података преко Интернета, може да дође до безбедносних пропуста, те се не може искључити евентуална злоупотреба података, јер је Интернет непредвидив медиј и поред свих мера безбедности и сигурности комуникационих протокола, тј. потпуна заштита података од приступа од стране трећих лица није могућа.

Треће стране, путем којих се приказују рекламе на нашем сајту, могу да постављају и читају колачиће у прегледачима корисника, односно користе wеб-светионике за прикупљање информација на основу приказивања огласа на нашем сајту.

Колачићи су датотеке, које су веб сајтови, које сте посетили, направили за складиштење информација о прегледању, као што су подешавања за сајтове или информације о профилу.

Постоје две врсте колачића: колачиће оригиналног сајта поставља домен сајта наведен на траци за адресу, док колачићи треће стране долазе из извора других домена чије су ставке, попут огласа или слика, уграђене у страницу.

www.аллабоутцоокиес.орг

На располагању су Вам бројне он-лине информације о колачићима уколико желите да прочитате нешто више о њима.

Погледајте, на пример . Веб светионик је често транспарентна графичка слика која обично није већа од 1 пиксел x 1 пиксел, која се ставља на веб страницу или у мејл и користи се за праћење онлине понашања корисника који посећују веб странице или шаљу мејл.

Веб светионке користе технологије трећих лица. Гоогле, који пружа услуге оглашавања у оквиру програма АдСенсе, користи ДоублеЦлицк колачиће за приказивање огласа на Из земље и света.

Када корисници посете наш сајт и погледају оглас или кликну на њега, колачић може да остане у прегледачу тог крајњег корисника.

ДоублеЦлицк колачићи омогућавају Гоогле-у и његовим партнерима да корисницима приказују огласе на основу њихових посета нашем сајту или другим сајтовима на Интернету.

Корисници могу да онемогуће ДоублеЦлицк колачић за оглашавање засновано на интересовањима тако што ће посетити страницу на следећој адреси:www.гоогле.цом/адс/преференцес/ Колачићи се могу.