SERGEJ TRIFUNOVIĆ SE UMEŠAO: Drukao Tošića kod Karleuše da je vara s misicom! Pogledajte o kome se radi!

243
foto: Stefan Kojić

Sergej Trifunović je otkrio Jeleni Karleuši da se njen muž Duško Tošić švaleriše sa misicom Vladanom Railić! Poznati glumac, koji je dobar prijatelj i sa pop divom i sa manekenkom, odrukao je fudbalera kineskog Gvanžua jer ga je nerviralo što sedi na dve stolice. Vladana i Tošić su se pre godinu dana upoznali preko zajedničkog prijatelja i od tada su u stalnom kontaktu.

– Dušku se ona veoma dopala i odmah joj je uzeo broj telefona. Čuli su se svakodnevno dok je on igrao u Turskoj, a nekoliko puta su se i videli u najstrožoj tajnosti. Vladana je sve to ispričala Sergeju, koji joj je veoma dobar prijatelj, tako da je on od prvog dana znao za njih dvoje – priča za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da je poznati glumac posle nekog vremena sve ispričao Karleuši:

– Sergej je mislio da će to između Vladane i Duška biti samo afera, a kada je saznao da su letos zajedno otišli u Kemer, odlučio je da sve ispriča Karleuši. Pozvao je Jelenu, koju baš gotivi, i otkucao joj nestašnog muža. Ona nije tome pridavala mnogo značaja, jer je i sama imala putera na glavi.

Pop divi ipak nije bilo svejedno kada je prekjuče čula da joj je muž sa ovom misicom u Dubaiju, pa je brže-bolje pravo sa tezge iz Beča banula kod Duška. Sa Vladanom se nije srela, jer je lepa manekenka nekoliko sati ranije napustila Emirate i vratila se u Srbiju.

FOTO:printscreen

Sačekuša na aerodromu
Railićevu su na aerodromu sačekali brojni novinari, ali ona ništa nije želela da govori o svom odnosu sa Tošičem.

– Ubili ste me pitanjima. Zaista vas molim da me ostavite na miru. Pustite me Jelene i ostalih… – poručila je misica na Instagramu.

Vranješ se vraća u AEK?
Karleušin bivši ljubavnik Ognjen Vranješ mogao bi da se vrati u grčki AEK, klub u kojem je igrao u sezoni 2017/2018. Fudbaler belgijskog Anderlehta pojavio se u nedelju u Atini na derbiju AEK-PAOK, gde su ga dočekali kao boga. Navijači su mu sa tribina skandirali “Ale, ale”, pa su već krenule glasine da ovaj klub ne žali para da Vranješa ponovo dovede u svoje redove.

IZVOR:Kurir.rs

loading...