U OVAKVOM IZDANJU PROŠETELA JE CENTROM GRADA: ZBOG DONJEG DELA KOMBINACIJE SVI SU JE PRIMETILI

1497

Devojke luduju za njima, a muškarci nemaju ništa protiv toga. Ipak, ovaj odevni komad izaziva mnogo kontroverzi, naročito kada odaberete ovakve modele.

Sigurni smo da u kući nemate ništa udobnije od helanki, i da nema komada odeće koji radije nosite. Ipak, mnogi se slažu da helanke treba da ostanu tamo gde im je i mesto – u teretani i kod kuće, nikako na ulici. A argumenti su im ovakve slike:

Nekada, doduše, providne helanke postaju takve zbog toga što smo uzeli neodgovarajuću veličinu:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

I know that top doesn’t go with those pants. #whatareyouthinking #yogapantsfail #holdingittogether #timetodiet

Објава коју дели Jay Biz (@funnybiziness) дана

Tu je i činjenica da helanke, koliko god bile udobne, retko kome zaista dobro stoje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Mannnn 😂😂😂

Објава коју дели Marsalis No Wallace (@mars_pow) дана

– Božji dar muškarcima – je komentar svih muškaraca kada se povede priča o helankama. I žene ih smatraju savršenim zbog udobnosti, ali istina je da im mesto prosto nije na ulici, na poslu ili u bilo kojoj drugoj prostoriji koja nije teretana ili udobnost vašeg doma.

Ipak, žene ne samo da ne odustaju od njih, već nalaze način da ih učine još vulgarnijima – pogledajte samo ovaj trend koji su svi prihvatili bez problema.

Sigurno se sećate i polemike oko toga da li bi devojke iznad 20 godina uopšte trebalo da nose helanke. Istina je da treba da nosimo ono što nam se dopada i što nam prija, ali istina je i da treba da pripazimo na priliku za koju se odevamo.

Šta vi kažete, da li je helankama mesto na ulici?

loading...