VELIKI INTERVJU! KIJA KOCKAR ZA SVET PRVI PUT O SEKSU ANE KORAĆ I SLOBE, O KARLEUŠI I CECI, O LUNI, MRŽNJI KOJU OSEĆA NA ESTRADI…

160

Kija Kockar vratila se poslu nakon operacije benignog tumora i upoznala novu ministarku Jovanu Pajić, sa kojom se našla na bini.

“Moj prvi nastup posle operacije super je prošao iako još uvek imam konce. Rana me nije bolela i sada idem punim gasom. Svaki vikend mi je zakazan, a kada skinem konce, biće mi mnogo lakše. Prvi put sam nastupala sa Jovanom i super je devojka, komunikativna i uvek spremna da pomogne, mislim da je ona pun pogodak, prava ministarka. Ja već od decembra krećem da nastupam sa svojim bendom, a Ministarke su bile moje prateće pevačice. Možda je pojedinima to smetalo, ali meni lično niko nije rekao”, kaže Kija.

Da li je konačno sve u redu sa tvojim zdravljem?
“Sve je kako treba, bila sam na kontroli i sad čekam da mi izvade konce. Ožiljak je baš na dekolteu i videće se. To će me uvek vraćati u taj težak period, ali iz ovog problema sam mnogo naučila, to mi je bila opomena. Kada sam išla na operaciju, nisam razmišljala o estetici nego o ženama koje nakon operacije moraju na terapije i zračenja. Ja sam imala sreću što je tumor bio benigni.”

Marina Tucaković uspela je da pobedi rak.
“Volela bih da mi Marina napiše neku pesmu, bar jednu strofu da imam sa njenim potpisom. Drago mi je da je bolje, ona je jaka žena i nadam se da će izaći kao pobednik jer to zaslužuje.”

Ko ti je pružio podršku?
“Svi, zaista. Sa Milanom Stankovićem sam se čula privatno i pitao me je kako sam. Svi bili uz mene, a ja nisam želela da se diže prašina jer sam živa i zdrava.”

Jel ti Milan Stanković pomaže da se snađeš u žiriju?
“Pa ne pomaže, on je skroz na drugom kraju, pored mene je Leontina i sa njom najviše komuniciram. Ona je stvarno super osoba bez kompleksa. Ma svi su me prihvatili.”

Koga si se najviše plašila?
“Imala sam strah od toga kako će me prihvatiti. Čak me je i Goca, koja važi za Grdanu, prihvatila. Ona uvek kaže šta misli, pravedna je žena i nema komplekse.”

Da li si pričala sa Natašom pošto obe nemate sreće u ljubavi?
“Svi smo se mi tu pronašli osim Milana Stankovića. Pogledajte biografije svih ženskih članova žirija! Nijedna nije imala sreće u ljubavi i braku, tako da smo se baš pronašle. Šalile smo se na taj račun, ali sve smo mi jake žene.”

Slobu baš prozivaju što je ušao u Zadrugu da peva.
“Ja nikad ne bih ušla u rijaliti, ni kao pevačica ni kao takmičar. Ja sam bila tamo iz svima poznatog razloga, pobedila sam i sada je vreme za neke nove ljude. To šta Sloba radi jeste njegova stvar i citiraću ga: „Ja svakome želim sve najbolje u životu.“ On više nije moj muž, ako se pomiri sa Lunom, nema veze, to nije moj svet, to je završena priča.”

Kako završena a dolazi ti u bolnicu i stan?
“On za mene emotivno ne postoji, nastavila sam svoj život, a drago mi je što mogu da imam kontakt sa njim. To je dokaz da sam neke stvari ostavila iza sebe i ne vidim zašto nas dvoje ne bismo mogli da budemo okej.”

U Zadruzi su mu dve bivše – Ana Korać i Luna Đogani?
“Ja tamo ne vidim nijednu bivšu devojku, znamo šta u normalnom svetu znači biti nečija devojka.”

Onda su one ljubavnice?
“Ne znam šta su bile, ali devojke sigurno nisu. Možda su izmislili nove nazive, ali nisam u toku.”

Povredilo te je kada si saznala da je tvoja drugarica Ana spavala sa Slobom. Zato si je i otpratila sa instagrama?

“To je moja lična stvar i ne bih to komentarisala. Ne želim da se to provlači kroz novine jer mi takav publicitet ne treba, to ostavljam ovima koji su u rijalitiju.”

Hoćeš nastaviti druženje sa Anom posle Zadruge?
“No comment.”

Neda Ukraden kaže da imaš ogroman nezaslužen publicitiet.
“Ja nisam zvala novinare već su oni zvali mene i ne vidim ništa loše u tome. Krivo mi je što je Neda dobila naslov sa mojim imenom, a ne sa njenom nagradom za životno delo. Ja tu ženu ne poznajem, ali mnogo je poštujem, ona je legenda i moja mama je obožava. Žena koja u tim godinama izgleda bolje nego neke osobe koje su moja generacija, koja odlično peva i ima čak dva fakulteta zaslužuje svaku pohvalu. Ne zameram nikome ništa, ali ko ne želi publicitet ne mora da me spominje.”

Viki kaže da nije čitala tvoju knjigu i ne zna kako to nastupaš sa samo dve pesme.
“Viki Miljković ne prati moju pevačku karijeru i nije čitala moju knjigu, ali gleda moje slike jer me je zapratila na instagramu. Viki je meni kul osoba, ne zameram joj ništa. Svako ima pravo da kaže bilo šta i drago mi je što pomažem ljudima da dobiju poneki naslov.”

Jesi li čestitala Ceci što joj se sin verio?
“Videla sam to na društvenim mrežama, poslaću joj poruku, a ovom prilikom joj javno čestitam. Zaista mi je drago. Veljko i Bogdana su divni, podržali su me na mom prvom nastupu i svaka im čast na tome. Ceca me je javno podržala i ja sam odmah rekla da je to mač sa dve oštrice. To je dokaz da žena nema komplekse, da je drugar i jedna prava diva.”

Pa zar diva nije Jelena Karleuša?
“Svako može sebe da nazove kako želi, ali drugo je kako te narod vidi. Za mene je Ceca najveća balkanska diva, a to govore i njena karijera i njen odnos sa kolegama. Za mene je i Jelena Karleuša zvezda i ja pevam njene pesme na nastupima, ali njen odnos sa kolegama je poražavajući i treba da se ugleda na Cecu. Nema potrebe da pljuje ljude jer ima karijeru i zvezda je.”

Jel tačno da si bila u kontaktu sa Darkom Lazićem pre samog udesa?
“Sa njim se nisam čula dugo i drago mi je što se oporavlja. Vožnju u alkoholisanom stanju ne opravdavam. Ja to ne radim i ne treba niko da seda u kola pijan jer osim što ugrožava sebe, ugrožava i život drugima.”

Kako komentarišeš to što Ana Sević ne dolazi u bolnicu i ne da njegovim roditeljima da vide unuku?
“Vodi se neki linč protiv Ane Sević i ne razumem šta je problem. Žena mora da živi svoj život. Sigurno ona brine o Darku iako su oboje nastavili sa drugim partnerima.”

(Svet.rs)

loading...